Мартин Елвиса, от последния сезон на Игри на волята,  изплака

...
Мартин Елвиса, от последния сезон на Игри на волята,  изплака
Коментари Харесай

Мартин Елвиса разкри защо Емануела го нарича педофил и шизофреник

Мартин Елвиса, от последния сезон на " Игри на волята ",  изплака душата си и разкри неподозирани обстановки и секрети. 

Пред Мариян Станков-Мон Дьо някогашният на Емануела разкри, че фолкпевицата дефинитивно е затворена страница за него, спечелилият в шоуто Иван Рълев го е предал и двамата са скарани, само че за сметка на това е съумял да зарови томахавката с Денислава, с която бяха най-близки в риалити предаването, само че след него настъпи раздор в връзките им.

" Най-отвратителните неща, които съм чел за себе си са, че съм параноиден шизофреник, пияч, педофил, комарджия, който може да проиграе всичко, което има. Това са думи на Емануела и аз знам за какво го прави. Не съм й ядосан, тъй като знам повода да го прави. Това е нейната защитна реакция. В резултат на нашата разлъка. Аз съм подготвен да приема всичките обиди, които тя е избълвала и ще избълва по мой адрес. Може би това е цената, която би трябвало да платя поради някакви мои провинения ", споделя Елвиса и признава, че доста е обичал поп фолк звездата, направил доста неща за нея, както и тя за него.

В един миг се оказахме като два мощни юмрука, които непрекъснато се удрят един в различен. Единият трябваше да отвори своя и да одобри другия. Но това не се случи. Бих желал да затворя страницата с Емануела и да продължа живота си умерено ", прибавя столичният безгрижник.

В " Игри на волята " Мартин бил безсърдечен, безапелационен и безпардонен. И счита, че подобен би трябвало да бъдеш в тази игра.

" Бих стиснал ръката на Момчил, мога и на Виолета. Но не бих желал да стисна ръката на Рълев, тъй като с Виолета от самото начало не желаеха да си признаят, че се познават преди предаването. Той самият сподели, че тя му е сродната душа и когато ги сложиха в едно племе, играта стана прекомерно лесна за него. Понастоящем съм скаран с Рълев, тъй като направи нещо извънредно неприлично. Казах му, че това е изменничество. Денислава обаче няма нищо общо със обстановката. Рълев беше единственият човек, който аз позволих до себе си след предаването ", изповяда се Елвиса.

Мартин споделя, че с Денислава томахавката е заровена. Говорил и с Виолета, която му споделила, че е по-тънкообиден в сравнение с би трябвало.

" Каза, че не трябва да одобрявам нещата толкоз персонално. С нея си казахме каквото имахме един на различен още вътре в предаването. Никога не съм имал полово привличане към Денислава. Не съумях да й простя думите по мой адрес, откакто напуснах нашето племе. Но се надявам с времето да оправим връзките си ", безапелационен е той.

Елвиса споделя още, че след " Игри на волята " се усеща още по-секси от преди този момент.

" Смятам, че имам нужната харизма, с цел да впечатля една жена ", уточни с усмивка предприемачът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР